Vedtægter


 

Kap. 1 - Foreningens navn og hjemsted.

§ l. Foreningens navn er "Grundejerforeningen ved Kollelev Mosepark".

§ 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk kommune.

 

Kap. 2 - Foreningens område og medlemskreds

§ 3. Foreningens geografiske område er de til Kollelev Mosepark

tilstødende arealer i Lyngby-Taarbæk kommune og Søllerød kommune.

 

§ 4. Som medlemmer i foreningen kan optages de til enhver tid værende ejere af ejendomme, som er beliggende inden for foreningens område

 

Kap. 3 - Foreningens formål og opgaver.

§ 5. Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser i forbindelse med de under foreningens område hørende ejendomme i forhold til andre grundejerforeninger og offentlige myndig-

heder.

 

§ 6. Grundejerforeningen er uafhængig af partipolitiske interesser

 

 

Kap. 4 - Medlemmernes forhold til foreningen.

 

§ 7. Medlemskontingentet fastsættes på den årlige generalforsamling for

et år ad gangen. Ved nyindmeldelse betales for den resterende del af regnskabsåret. dog mindst for en måned.

§ 8. Et medlem. der er i restance til foreningen. har ikke stemmeret på generalforsamlingen. ligesom medlemmet ikke kan vælges til tillids- hverv i foreningen.

 

§ 9. I forhold til tredjemand hæfter medlemmerne ikke personligt for foreningens forpligtelser, men kun med foreningens formue.

 

 

Kap. 5 - Foreningens ledelse og administration.

 

§ 10. Generalforsamlingen er grundejerforeningens højeste myndighed.

 

§ 11.

Stk. l. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i april måned i Virum.

 

Stk. 2. Generalforsamlingen indkaldes af bestyrelsen med mindst 14 dages varsel ved skriftlig meddelelse til hvert enkelt medlem under den i medlemsprotokollen anførte adresse.

 

Stk. 3. Dagsordenen. der fastsættes af bestyrelsen. skal følge med indkaldelsen til generalforsamlingen. Det samme gælder kopi af det underskrevne årsregnskab.

 

Stk. 4. Forslag, der af medlemmer ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal være bestyrelsen i hænde senest den l. marts.

 

Stk. 5. Spørgsmål, der ikke er optaget på dagsordenen, kan ikke sættes under afstemning.

 

Stk. 6. på den ordinære generalforsamling skal følgende punkter behandles:

 

l. Valg af dirigent.

2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år.

3. Aflæggelse af regnskab underskrevet af revisor og bestyrelse

4. Rettidigt indkomne forslag fra medlemmerne. 5. Fastsættelse af kontingent.

6. Valg af formand.

7. Valg af bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter.

8. Eventuelt.

 

Under "eventuelt" kan der ikke sættes forslag under afstemning.

 

 

§ 12.

 

Stk. l. Ekstraordinær generalforsamling, der indkaldes på samme måde og med samme varsel som den ordinære, afholdes, når formanden eller bestyrelsen finder det nødvendigt, eller efter skriftlig begæring herom til bestyrelsen af mindst 1/4 af foreningens medlemmer. I begæringen skal dagsordenen for den ekstraordinære generalforsamling angives:

 

Stk. 2. Når begæring om afholdelse af ekstraordinær generalforsamling er indgivet, skal generalforsamlingen afholdes inden 6 uger efter modtagelse af begæringen, idet juli måned dog ikke medregnes.

 

Stk. 3. Hvis ikke mindst 3/4 af de medlemmer, der har ønsket den ekstraordinære generalforsamling indkaldt, er til stede på generalforsamlingen, kan dagsordenen nægtes behandlet af generalforsamlingen.

 

 

 

§ 13

 

Stk. l. Generalforsamlingen vælger en dirigent. der på general- forsamlingen afgør alle tvivlsspørgsmål vedrørende sagernes behandlingsmåde og stemmeafgivningen. Dirigenten må ikke være medlem af bestyrelsen eller revisor.

 

Stk. 2. Afstemningen sker ved håndsoprækning. medmindre generalforsamlingen eller dirigenten bestemmer. at afstemningen skal være skriftlig.

 

Stk. 3. Stemmeafgivningen kan ske ved skriftlig fuldmagt til et andet medlem af vedkommendes husstand. Intet medlem kan dog afgive stemme i henhold til mere end to fuldmagter.

 

Stk. 4. Beslutningen på generalforsamlingen træffes ved simpelt flertal. medmindre vedtægten bestemmer andet. Ved stemmelighed bortfalder forslaget. Blanke stemmer medregnes ikke.

 

Stk. 5. Over det på generalforsamlingen passerede skal der udarbejdes et referat. der underskrives af dirigenten og for manden. hvorefter det udsendes til hvert enkelt medlem.

 

 

§ 14

 

Stk. l. Bestyrelsen består af mindst 3, max. 9 medlemmer. der vælges af generalforsamlingen for tre år ad gangen. Genvalg kan finde sted. Turnus fastsættes ved lodtrækning. Formanden vælges direkte af generalforsamlingen, medens bestyrelsen i øvrigt konstituerer sig selv med næstformand, kasserer og sekretær.

 

Stk. 2. Suppleant for et bestyrelsesmedlem er vedkommendes ægtefælle og/eller medejer.

ændret i april 2005 til


Suppleant for et bestyrelsesmedlem er vedkommendes ægtefælle og/eller medejer i de tilfælde hvor det er muligt og ønskes af ægtefælle og/eller medejer

 

Stk. 3. Bestyrelseshverver ulønnet.

 

 

§ 15

 

Stk. l. Bestyrelsen afholder møde, så ofte formanden eller to medlemmer finder det nødvendigt.

 

Stk. 2. Over det under forhandlingerne passerede føres en protokol.

der skal underskrives af bestyrelsen på næstfølgende bestyrelsesmøde. Referatet udsendes til medlemmerne.

 

Stk. 3. Bestyre1sen er beslutningsdygtig. når mindst halvdelen af medlemmerne giver møde. Formand eller næstformand skal være til stede.

 

 

§ 16

 

Stk. l. Bestyrelsens beslutning træffes ved stemmeflertal. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme - og i dennes fravær næstformandens - afgørende.

 

Stk. 2. Foreningen tegnes over for tredjemand af et flertal af bestyrelsen eller af formanden og et bestyrelsesmedlem i foreningen.

 

Kap. 6 - Regnskab og revision.

 

§ 17.

 

Stk. l. Foreningens regnskabsår er kalenderåret. Første regnskabsår dog fra foreningens stiftelse og til 31. december 1986.

 

Stk. 2. Generalforsamlingen vælger en revisor for et år. Genvalg kan finde sted. Regnskabet tilstilles revisoren inden den

l. februar og skal være revideret så betids, at en ekstrakt med revisors påtegning kan udsendes til medlemmerne samtidig med indkaldelsen til generalforsamlingen.

 

§ 18. Foreningens midler indsættes i bank. sparekasse eller på girokonto i foreningens navn.

 

 

Kap. 7 - Forskellige bestemmelser.

 

§ 19. Fremkommer der spørgsmål. hvorom denne vedtægt intet foreskriver, er bestyrelsen pligtig til efter bedste evne og overbevisning at afgøre og løse disse. men skal dog fremlægge sagen til medlemmernes godkendelse ved førstkommende generalforsamling. I særdeles vigtige anliggender skal bestyrelsen indkalde til ekstraordinær general- forsamling.

 

§ 20.

 

Stk. l. Generalforsamlingens beslutning om ændring af foreningens vedtægter kræver 2/3 majoritet blandt de på generalforsamlingen fremmødte medlemmer, som dog mindst skal udg. re halv- delen af foreningens medlemmer.

 

Stk. 2. Er det fornødne antal medlemmer ikke til stede, men mindst 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget, indkaldes ny generalforsamling, der skal afholdes inden en måned. På denne generalforsamling kan forslaget vedtages, når mindst 2/3 af de afgivne stemmer uden hensyn til de m.dendes antal er for forslaget.

 

 

 

Kap. 8 - Foreningens opløsning.

 

§ 21. Foreningen kan ophæves efter samme regler som er fastsat for vedtægts- 2ndringer.

Foreningens midler anvendes til dækning af eventuelle forpligtelser. Det derefter resterende beløb kan efter bestyrelsens skøn anvendes til kulturelle formål med relation til foreningens område.

 

Vedtaget i henhold til stiftende generalforsamling den 29. maj 1986 Virum, den 3. juni 1986

 

Gregers Lystager (Formand ved stiftelsen i 1986)